Retour vliegticket IJsland voor een stuntprijs!

Retour vliegticket IJsland voor een stuntprijs!

Groupon biedt tijdelijk een retourticket Schiphol-IJsland (Keflavik Airport) aan voor slechts 148 euro per persoon, inclusief alle belastingen. Deze aanbieding is tot en met 7 augustus 2015 te bestellen en biedt reismogelijkheden in de komende herfst- en wintermaanden van 2015/2016.

Vakantieland in opkomst
IJsland is booming. Het toerisme groeit gestaag; precies wat de IJslandse overheid voor ogen heeft. Steeds meer reizigers willen het unieke en prachtige land ontdekken. Het land doet er alles aan zich te profileren als een interessante bestemming voor de meest uiteenlopende reiziger. Hoe meer toeristen, hoe meer geld er de lokale economie instroomt. Regelmatige stuntaanbiedingen van vliegmaatschappijen Iceland Air en WOW Air maken een tripje IJsland extra aantrekkelijk en geven het toerisme een boost.

Ruime vertrekdatawow air logo
Wie via Groupon gebruik maakt van deze stuntaanbieding vliegt met WOW Air. De Groupon-voucher moet op de website van WOW Air verzilverd worden, waarna de boeking rond is. Er is een ruime periode waarbinnen gereisd kan worden. De vertrekdata liggen tussen 16 september 2015 en 18 maart 2016 (beide inclusief) met uitzondering van alle data tussen 15 december 2015 en 7 januari 2016 (beide inclusief).

Ook aantrekkelijk in de winter
Ondanks dat de korte dagen in november tot en met februari en het berekoud kan zijn in IJsland, is deze aanbieding de moeite waard. Want, Reykjavik is een compacte metropool met een divers cultureel aanbod, volop mogelijkheden op het gebied van shopping en sightseeing. Daarnaast ligt de overweldigende natuur niet ver van de stad: Gulfoss, de geisers, nationaal park Thingvellir. Vergeet vooral niet een bezoekje te brengen aan The Blue Lagoon. Een fascinerende ervaring, zeker in de donkere maanden…

Vergelijkbare berichten