Nieuw: Volvo V70 Polar en Polar+

Nieuw: Volvo V70 Polar en Polar+

1479

In aanloop naar de introductie van zijn opvolger, lanceert Volvo nu de V70 en XC70 Polar en Polar+. Het betreft extra rijk aangeklede varianten, verkrijgbaar met verschillende benzine- en dieselmotoren. Ze zijn per direct te bestellen.

Populair model
De V70 mag zich al jaren verheugen op een grote populariteit, ook in Nederland. Het comfort in combinatie met de grote en praktisch bruikbare binnenruimte zijn daar debet aan. Inmiddels rijden er in Nederland ruim zeventigduizend exemplaren rond. Over niet al te lange tijd presenteert Volvo de V60, die de V70 af gaat lossen.

Riant uitgerust
Om de verkopen tot die tijd op peil te houden zijn er nu dus de Polar en Polar+ uitvoeringen. Ze zijn bovenop de standaard uitrusting onder andere uitgevoerd met lederen bekleding, parkeerverwarming en een neerklapbare passagiersstoel voorin. Verder zijn ook elektrisch bedienbare en inklapbare buitenspiegels met grondverlichting standaard, net als lichtmetalen velgen (16 of 17 inch) en een adaptief TFT Crystal instrumentenpaneel.

Polar+ extra compleet
De extra veeleisende automobilist kan terecht bij de Polar+. Deze uitvoering is nog completer uitgevoerd, met onder andere elektrisch verstelbare voorstoelen met ventilatie, een elektrisch bedienbaar schuifdak en een met leder beklede bovenkant van het dashboard. Ook Park Assist aan de voorzijde van de auto is aanwezig. Het is interieur is voorzien van fraaie walnoot houten sierstrips. Naar keuze zijn er diverse interessante optiepakketten leverbaar.

Uitgebreide prijslijst
De prijzen starten bij 39.995 euro voor de V70 Polar T4. Deze is voorzien van een 140kW/190 pk benzinemotor. De Polar+ start met eveneens dezelfde motor bij 43.495 euro. Dieselen kan eveneens vanaf 39.995 voor de V70 Polar D3. In de Polar+ is ook de 180pk sterke D4 beschikbaar. De opgehoogde, stoere XC70 Polar+ is er als T5 (245pk), D4 en D5 (220pk), altijd in combinatie met de (automatische) geartronic versnellingsbak. De XC70 D5 heeft altijd vierwielaandrijving. Prijzen van de XC70 Polar+ beginnen bij 51.995 euro.

Vergelijkbare berichten