Over Nordic-life.nl

Over Nordic-life.nl

Nordic Life; an enjoyable life. De Scandinavische landen staan de laatste jaren steeds meer in de belangstelling. Niet heel verwonderlijk, want in Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en IJsland is prachtige en veelal unieke natuur te vinden. Maar ook de bekende en minder bekende steden en dorpen hebben veel te bieden: kunst, cultuur, historie en een divers uitgaansleven. Verder staat Scandinavië bekend om de fraaie producten en merken die er vandaan komen, in die zo kenmerkende stijl. Ook de Scandinavische keuken en de weersverschijnselen mogen niet vergeten worden. Het totaal aan deze onderdelen maakt Scandinavië tot een bijzonder aantrekkelijke bestemming voor vakantievierders, citytrippers, rustzoekers, cultuurliefhebbers, fotografen, shopaholics en sportievelingen. Vanuit een fascinatie voor met name IJsland en Noorwegen is Nordic Life opgericht om juist het beste en het mooiste van Scandinavië onder de aandacht te brengen. De mooiste producten, de beste restaurants, de fraaiste natuur en landschappen en aanbevelenswaardige kunst en cultuur. Want: Nordic Life is an ejoyable life!

1 COMMENT

 1. Hi Frank,

  Ik kreeg al 2x een melding dat mijn antwoord op je mail niet is aangekomen, daarom hierbij een poging via deze weg.

  Goed te horen dat je onze kaarten hebt gepromoot!
  Uiteraard willen we graag meewerken.
  Misschien kunnen we in overleg bijvoorbeeld Helsinki ontwerpen, waarmee we jou kunnen promoten.
  Wat is het handigste voor jou? Even bellen? Of liever per mail?

  Groet, Chris
  06 21910791

  P.S.
  Misschien nog een leute tip voor Nordic Life: ik krijg in mijn hoedanigheid van freelnace journasllist voor o.a. VT Wonen steeds persberichten van de Deense firma Vipp.
  Ze zijn bekend van de pedaalemmer van vroeger, maar zijn de laatste tijd aan het uitbreiden met lampen, meubels, een modulekeuken en zelfs een modulair huis dat een beetje Eames/Van der Rohe-achtig is. Echt te gek, ik zou het allemaal wel willen hebben. Past denk ik perfect bij Nordic Life

Laat een reactie achter